Goedkoop je URL vastleggen of je domeinnaam registreren

13-02-2022

Je wil graag je URL zo goedkoop mogelijk vastleggen, maar dan ben je in feite bezig met het registreren van je domeinnaam. Het eerste wat je dan moet doen is de beschikbaarheid checken. Als de URL nog beschikbaar is, kan je de url registreren in de volgende stap. Met onze domeincheck kan je er vandaag nog achter komen of jij goedkoop je URL kan vastleggen! Zo word jij de eigenaar van je gewenste URL.

Als de URL nog vrij is, kan deze definitief jouw domeinnaam worden. Niemand kan deze daarna meer registeren. Zo leg jij snel, eenvoudig en goedkoop je eigen URL vast.

Waarom je URL vastleggen?

Er zijn meer dan genoeg redenen waarom je jouw URL wil vastleggen. We noemen er een aantal:

 • Het meest voor de hand liggende is dat je de URL wil gebruiken voor je eigen website of webshop. In dat geval heb je naast de URL ook nog webhosting nodig.
 • Je wil de URL doorsturen naar een landingspagina voor bijvoorbeeld een nieuw product dat je hebt ontwikkeld.
 • De URL is makkelijk te onthouden en je wil het voor toekomstige doeleinden gebruiken.

Goedkope URL met hosting

Het vastleggen van je URL is bij Mijnwebsitehosting heel goedkoop. Helemaal als je beseft dat je in de meeste gevallen ook nog een hostingpakket nodig hebt om je website op te hosten. Dat is toch waar de meeste mensen een URL voor aanschaffen. Bij Mijnwebsitehosting kan je al onze hostingpakketten 1 maand voor slechts €1,- uitproberen

Wat krijg je verder van ons?

 • Een hostingpakket waar je minimaal 2 URL's aan kan koppelen.
 • Keuze uit zeer veel extensies.
 • Hosting op een mega snelle server.
 • Niet 1 e-mailadres, maar minimaal 5!
 • Dagelijkse back-up van je website.
 • Een spamfunctie.
 • DDOS-bescherming.
 • Gratis SSL.
 • Telefonische support om je domeinnaam vast te leggen en te gebruiken.
 • En nog veel meer!

Registreer je een URL in combinatie met hosting? Dan krijg je bij ons een heel compleet en voordelig pakket. Je kan natuurlijk ook alleen een URL registreren vanaf € 5,95 per jaar.

Ik heb al een URL

Ben je helemaal overtuigd van onze diensten en wil je je bestaande URL graag vastleggen bij Mijnwebsitehosting? In dat geval kan je ook je URL verhuizen. Mijnwebsitehosting wordt dan je hostingprovider. We helpen je graag met de verhuizing van je website.

Wordt jij eigenaar van de nieuwe URL?

Ja, jij wordt eigenaar van je eigen URL wanneer je gegevens goed geregistreerd staan bij de registrar. Via SIDN kan je binnen 1 minuut controleren wie de eigenaar / houder van de URL is. 

Veelgestelde vragen

Wat is de URL van een website?

De URL van een website is in principe het adres van een website, ook wel domeinnaam genoemd, bijvoorbeeld https://www.mijnwebsitehosting.nl.

Hoe kan ik mijn URL goedkoop registreren?

Ga naar domeinnamen, check de beschikbaarheid van je gewenste URL en indien deze beschikbaar is, kan je de stappen volgen om deze goedkoop te registreren.

Welke domeinextensies kan ik registreren?

Bij Mijnwebsitehosting kan je in principe elke domeinextensie registreren. Zie je jou gewenste extensie er niet tussen staan? Neem dan eens telefonisch contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Hoe lang duurt het om een URL te registreren?

Het registreren van een URL kan binnen een paar minuten worden geregeld, mits de gewenste URL beschikbaar is en je alle gegevens bij de hand hebt.

Zijn er goedkope aanbiedingen beschikbaar voor het registreren van mijn URL?

Een URL registreren is bij ons altijd goedkoop. We hebben daarnaast een geweldige aanbieding om al onze hostingpakketten uit te proberen voor €1,- voor de eerste maand!

Hoe kan ik mijn URL doorsturen naar een andere website?

Je kan eenvoudig jouw URL doorsturen naar een andere website met behulp van het DNS-beheer in je account. Hier kan je de instellingen voor het doorsturen van je URL aanpassen.

Heb je nog vragen aan de hand van dit artikel? Dan zitten wij natuurlijk voor je klaar. Je kan contact met ons opnemen per telefoon of per mail. We horen graag van je!

Vragen? We helpen je graag!