Mail hosting

13-02-2022

Wat is mail hosting?

Met mail hosting kun je e-mails versturen en ontvangen vanaf één of meerdere zakelijke mailadressen zoals info@jouwbedrijfsnaam.nl en wordt al het mail verkeer voor je bewaard op een server. Het meest belangrijke aan mail hosting is natuurlijk dat je inkomende en uitgaande mails beveiligd zijn en niet open en bloot komen te liggen. Of nog erger, verkocht worden aan derden. Bij mijnwebsitehosting.nl beveiligen we je mail hosting dan ook optimaal. We vinden zakelijke mailadressen onmisbaar voor (startende) ondernemers en daarom zit de web hosting mail in de hosting pakketten inbegrepen. Je betaalt bij ons dus niets extra voor mail hosting.

Waarom mail hosting?

Met alle phishing mails in de omloop en de talloze waarschuwingen voor hackers belanden e-mails al gauw in de prullenbak. En dat wil je natuurlijk voorkomen! Met mail hosting verklein je de kans dat dit gebeurt en zorg je voor een professionele indruk. Het e-mailadres dat je gebruikt voor je bedrijf is belangrijk. Waarom? Een e-mail verstuurd vanuit een hotmail, gmail of icloud account staat niet professioneel. Daarnaast is het voor de ontvanger niet gelijk duidelijk wie de afzender is. Als iemand een mail verwacht van een bepaald bedrijf kunnen andere mails over het hoofd gezien worden, ongeopend blijven, in de prullenbak belanden of zelf aangemerkt worden als spam. Een zakelijk mailadres komt betrouwbaarder over. Dat herken je zelf vast ook wel. Als je een mailtje krijgt van een @bedrijfsnaam.nl adres en je herkent het bedrijf, dan vertrouw je de mail al gauw. Komt de mail van een @gmail.com adres dan kan dat argwaan wekken. Voorkom wantrouwen en een amateuristische indruk bij je klanten met een zakelijk mailadres dankzij web hosting mail.

Web hosting mail bij mijnwebsitehosting.nl

Ook e-mailverkeer is data die beveiligd en bewaard moet worden. En dat neemt ruimte in op de server. Bedenk hoeveel mailadressen jij nodig hebt of wilt. Is alleen een info@jouwbedrijfnsaam.nl voldoende of heb je een groter bedrijf en wil je alle medewerkers van een voornaam@jouwbedrijfsnaam.nl mailadres voorzien? Misschien wil je verschillende zaken of afdelingen graag gescheiden houden? Jij hebt het voor het zeggen! Houd er wel rekening mee dat, hoe meer mailadressen je wilt gebruiken, hoe meer ruimte je nodig hebt en hoe groter je pakket dus moet zijn. In het kleinste pakket (pakket essential) heb je al tot 5 verschillende mailadressen en 5 GB aan mailboxgrootte tot je beschikking.

Altijd bij je mail met mail hosting

Met mail hosting bij Mijnwebsitehosting heb je overal en altijd je mail bij de hand. Je koppelt namelijk eenvoudig je zakelijke mail aan je pc, laptop, tablet en smartphone. Het enige wat je verder nodig hebt is internetverbinding. Op deze manier kun jij je klanten goede service bieden door snelle reactie op de mail. Om het makkelijk voor je te maken zit mail hosting bij mijnwebsitehosting.nl standaard bij al onze hosting pakketten inbegrepen. Welk webhosting mail pakket kies jij? Twijfel je over welk pakket bij jou past? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Vragen? We helpen je graag!