Website pakket nodig? Host jouw website super snel en goedkoop!

13-02-2022

Website pakketten, ze zijn er in allerlei samenstellingen. Het is belangrijk om te weten waar je mee te maken hebt. Er zijn bedrijven die website pakketten aanbieden voor het ontwikkelen van een website, maar er zijn ook bedrijven die website pakketten aanbieden voor het hosten van een website. In die laatste categorie zitten wij. We zijn helemaal gespecialiseerd in het online bereikbaar maken van je website. Heb je speciale wensen, dan kun je alle kanten met ons op! Wij vertellen je graag meer hierover!

Waarom zou je een website pakket nodig hebben?

Begin je bijvoorbeeld een bedrijf, een stichting of een sportclub, dan is het natuurlijk belangrijk om online zichtbaar te zijn. Daarvoor heb je een website nodig. Die website moet ergens via een computer (server) aangeboden worden aan de hele wereld. Die server regelt de capaciteit, bereikbaarheid, snelheid en deels veiligheid van je website. Je kunt een deel van zo'n server 'huren' door middel van verschillende pakketten. Daarnaast kun je een website pakket op maat laten aanvragen, en daarbij kun je er zelfs voor kiezen om een complete server (VPS) helemaal voor jezelf beschikbaar te hebben. Dit wordt vaak gedaan door de grote webshops.  

Welk website pakket heb ik nodig?

Begin je net met je bedrijf of loop je al wat langer mee, dan is de kans groot dat je prima uit de voeten kunt met de website pakketten die wij aanbieden. Wij bieden Pakket Essential, Pakket Premium, Pakket Excellent en Pakket Power aan. Het grootste verschil zit 'm in de hoeveelheid webruimte, databases, dataverkeer, domeinen en mailmogelijkheden. Al onze pakketten bieden de belangrijkste features waarvan wij denken dat ze onmisbaar zijn. Denk aan een gratis SSL-certificaat, SSD Caching, back-upmogelijkheden, webmail, websitestatistieken en nog veel meer! Het eerste tot het laatste pakket is vooral ontwikkeld voor Wordpress-websites, maar een Magento-webshop draait er natuurlijk ook geweldig op!

Weet je niet welk pakket je precies nodig hebt? Begin dan met Pakket Essential. Mocht je toch meer nodig hebben, dan kunnen wij je makkelijk upgraden zonder dat jij allemaal ingewikkelde handelingen hoeft te doen. Wist je dat je al onze pakketten kunt proberen voor maar 1 euro? Wil je eerst wat meer informatie voordat je überhaupt een website pakket probeert? Neem dan eens telefonisch contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Website pakket op maat

We hebben het er al even over gehad, maar zie je al direct dat onze pakketten niet voldoen aan je wensen? Wij maken ook een website pakket op maat! Wellicht is managed VPS iets voor jouw website. Wij beheren in dat geval de server, zodat je altijd zeker bent van de laatste updates en veiligheidsmaatregelen. Wij zorgen er telkens voor dat de snelheid en betrouwbaarheid van de VPS tiptop in orde zijn. Heb je een website pakket nodig met nog meer CPU cores, webruimte of dataverkeer? Aarzel niet en laat door ons je website pakket op maat maken. Wij doen je graag een geweldig voorstel!

Je website verhuizen naar een pakket van Mijnwebsitehosting

Ben je ontevreden met de partij die nu jouw website draaiende houdt? Kom dan bij ons! Wij kunnen je van begin tot eind helpen met de verhuizing van je website. Heb je op onze website een mooi website pakket uitgezocht? Dan zorgen wij ervoor dat onze server goed en wel ingericht is om jouw bestaande website te huisvesten. Je leest er meer over in ons artikel over het verhuizen van je website.

Wacht dus niet langer en kies meteen een website pakket van Mijnwebsitehosting. Direct hulp nodig? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Wij zitten voor je klaar!

Vragen? We helpen je graag!