Zakelijke hosting met service en maatwerk als pijlers

13-02-2022

Wat is zakelijke hosting?

Wanneer je als onderneming op zoek bent naar zakelijke hosting, dan ben je op zoek naar goede hosting die verder gaat dan reguliere hosting. Dat kan grote voordelen hebben wanneer je bedrijf sterk afhankelijk is van de online bereikbaarheid. Een korte downtime kan vooral bij grote webshops voor grote onkosten zorgen, en dat wil je niet. Bij onze zakelijke hosting kun je meer verwachten van je hostingprovider. Zakelijke hosting wordt door ons sterk aangeraden voor zware websites die draaien op Magento of Wordpress.

Hosting met goede service

Dat de kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan, vonden wij natuurlijk altijd al belangrijk. Maar bij zakelijke hosting speelt dit voor ons een nóg grotere rol. Wanneer je bij ons een zakelijk pakket hebt afgesloten, begrijpen wij dat er meer behoefte is aan snelle responstijden om eventueel toekomstige downtime op te lossen. Daarnaast zorgen onze professionals er altijd voor dat downtime wordt voorkomen en dat een back-up van de website klaarstaat in de uiterste noodgevallen.

Heb je een vraag of probleem waar je snel een antwoord op wilt hebben? Dan kun je ons gewoon bellen. Veel andere providers bieden niet de mogelijkheid tot bellen, maar zul je via mail of een chatbot moeten communiceren. Dat is niet wat wij onder goede service verstaan. 

Maatwerk hosting

Wij begrijpen dat geen onderneming hetzelfde is en daarom bieden wij maatwerk hosting. Dit is een zakelijk hostingpakket dat volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Vaak is het dan geen shared hosting waarbij je zakelijke website gehost wordt op een server met meerdere van onze klanten. Veel grotere ondernemingen raden wij een managed VPS aan. Je hebt dan een eigen server in ons datacenter tot je beschikking die niet gedeeld wordt met onze andere klanten. Inbegrepen is dat wij deze server voor je onderhouden. Met deze vorm van managed hosting heb jij verder weinig omkijken naar het onderhoud. 

Voor kleine en grote ondernemingen

Of je nu een freelancer bent of een grote onderneming met meerdere websites, het belang van zakelijke hosting kan voor iedere ondernemer de moeite waard zijn. Je kiest dan namelijk voor maatwerk, een gegarandeerde uptime en de beste service die we te bieden hebben. Hoe dit er inhoudelijk precies uitziet, wordt bij het opstellen van het maatwerkpakket duidelijk gemaakt. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je gebruikers jouw website ongestoord kunnen bezoeken.

Hoge kwaliteitsnormen voor onze zakelijke hosting

De betrouwbaarheid van onze zakelijke webhosting vinden wij erg belangrijk. Daarom is het belangrijk dat we zorgen voor een goede uptime en persoonlijke service. We zijn ook nog eens erg flexibel en denken voortdurend met je mee. Als wij voor jouw website(s) ruimte voor verbetering zien, dan zullen we dit, indien nodig, met je bespreken en vervolgens implementeren. Zo blijven we voortdurend meegaan met de ontwikkelingen. Daarnaast verhogen we continu de snelheid en veiligheid van jouw website door de laatste software-update te installeren. Als je op zoek gaat naar veilige hosting, dan is mijnwebsitehosting dé partij voor jou!

Doorgroeimogelijkheden

Merken we bijvoorbeeld dat je website sterk 'groeit' en dat je toe bent aan meer capaciteit? Dan nemen we even contact met je op om je hostingpakket bij te sturen. Wij regelen dan dat de capaciteit van je zakelijke hosting wordt vergroot zonder dat jij allerlei technische handelingen hoeft uit te voeren op bijvoorbeeld je VPS. 

Kosten van zakelijke hosting

Veel ondernemers denken dat deze vorm van hosting een stuk duurder is dan reguliere hosting, maar dat valt best wel mee! Zoals je zult begrijpen, is zakelijke hosting wel wat duurder dan reguliere hosting. De kwaliteit en ondersteuning gaan immers omhoog, de snelheid wordt voortdurend gemaximaliseerd, de schaalbaarheid is zeer flexibel en door de voortdurende monitoring van je hosting wordt de uptime en veiligheid gemaximaliseerd.

Wat deze kosten precies zijn, is op dit moment niet zo 1-2-3 te vertellen. Zoals we eerder al aangaven, is geen bedrijf hetzelfde en zal er een maatwerkofferte voor jouw zakelijke hosting moeten worden gemaakt. Wij willen de hosting aanbieden die werkelijk past bij je onderneming en gaan hier graag over in gesprek met je.

De beste zakelijke hosting aanvragen

Ben je op zoek naar hostingbedrijven met heel goede zakelijke hosting pakketten? Zoek niet verder! Mijnwebsitehosting biedt jouw betrouwbare zakelijke webhosting. Hosting voor jouw bedrijf hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, laat dat maar aan ons over! Neem eens vrijblijvend contact op met onze klantenservice!

Vragen? We helpen je graag!